Bemutatkozás

Rólam

Kévés Andor fényképész, fotóművész, esküvőfotós

Üdvözöllek!

Szakmailag képzett fotósként és kreatív képzőművészként igazi kiteljesedést és sok örömet jelentenek nekem a tüneményes szerelmi történetek, a különleges emberi kapcsolatok és az emlékezetes pillanatok. 
Nyughatatlan vagyok és szenvedélyes. Keményen tudok dolgozni, ugyanakkor mégis könnyedén. Velem a fotózások jó hangulatban zajlanak. Szeretem a táncot, a zenét. Feltölt az utazás, a kaland, a wakeboard, a snowboard, no meg bármi, ami extrém sport! 
Emellett a természet csodáiért is rajongok. Szeretem a megvillanó fényt, a gyönyörű formákat és az őszinte szerelmespárokat, akiknek fontos, hogy varázslatos élményt teremtsenek esküvőjük napján.
Családokat, párokat, társaságokat és céges eseményeket is megörökítek a megrendelőim kéréseinek és elvárásainak megfelelően.

Hosszú évek óta már csak a fotózással foglalkozom.
Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem, gyönyörű esküvők és izgalmas események, kedves pillanatok dokumentálásában szerte a világon. Dolgoztam egzotikus helyszíneken, túl az Óperencián és országunk legszebb tájain. Soha nem hagyom ki a fontos részleteket, megszállottan kutatom az őszinte- és spontán pillanatokat.

Aki engem választ, biztos lehet benne, hogy könnyedén irányítom a fotózás során modelljeimet. Hiteles érzelmeket, művészi megnyilvánulásokat csakis barátságos megközelítéssel tudunk megjeleníteni.

Írj nekem, hívj, kövess az INSTAGRAM-on vagy a FaceBookon.

Kévés Andor Fotós aláírás